Haberin Devamı
Olay, 24 Ekim gecesi Adapazarı ilçesine bağlı Adnan Menderes Caddesi’ndeki alkollü eğlence mekânının önünde meydana geldi. Mekanda müşteri olarak bulunan Hilmi Tunahan Çiçek ile T.K. ve beraberindeki kişiler arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Arbede sırasında, kaldırımdaki gruptan kaçmak için yola yönelen Çiçek’e, T.K. çelme taktı. Yola düşen Hilmi Tunahan Çiçek’in üzerinden o sırada seyir halinde olan Y.A. idaresindeki otomobil geçti. Durum sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tunahan Çiçek, tüm müdahalelere rağmen dün gece hayatını kaybetti. Yaşananlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Çiçek’in cenazesi bugün Serdivan ilçesinde, Yazlık Karaboğaz Camii’nde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Serdivan Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Olayla ilgili T.K.’nın da aralarında bulunduğu şüpheliler gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.
GENEL
11 gün önceGENEL
12 gün önceGENEL
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025GÜNDEM
17 Aralık 2025
1
BM’den Hindistan ve Pakistan’a çağrı: Gerilim kritik noktaya geldi
7598 kez okundu
2
Otomobil 3 araca çarpıp devrildi: 2 ölü, 1 yaralı
2622 kez okundu
3
Gündem yaratan İmamoğlu iddiasına Cumhurbaşkanlığından yalanlama
2083 kez okundu
4
Balıkesir’de dehşete düşüren kaza! 1 ölü, 10 yaralı
1953 kez okundu
5
‘Biraz tedirginim’ 14 yıllık dostluk! Yaren leyleğin yolunu gözlüyor: Gelmesine birkaç gün kaldı
1748 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.