DOLAR 40,4343 0.24%
EURO 47,1614 0.49%
ALTIN 4.344,140,72
BITCOIN 47641140.03772%
Denizli
32°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Kale’de tescilli biber için pazar yeri açıldı

Kale’de tescilli biber için pazar yeri açıldı

Biberiyle ünlü Denizli'nin Kale ilçesinde, üreticilerin daha sağlıklı koşullarda ürünlerini satabilmesi için özel pazar yeri inşa edildi.

ABONE OL
5 Temmuz 2025 12:00
Kale’de tescilli biber için pazar yeri açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin meşhur biber diyarı Kale ilçesinde, biber üreticileri için modern ve hijyenik bir pazar yeri kuruldu. Bu yeni pazar yeri, üreticilerin ürünlerini daha sağlıklı koşullarda sergilemelerine ve satmalarına olanak tanıyacak.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kale biberinin Türkiye çapındaki tanınırlığını artırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Başkan Hayla, düzenlenen biber festivalleri ve tanıtım faaliyetleri sayesinde üreticilerin önünün açıldığını belirterek, “Üreticilerimiz artık kavurucu güneşin altında değil, daha korunaklı ve sağlıklı bir ortamda ürünlerini doğrudan tüketiciye sunabilecekler,” dedi.

Yeni pazar yerinin, Kale biberinin kalitesini koruyacağını ve üreticilere daha konforlu bir satış deneyimi sunacağını ifade eden Hayla, projenin bölge ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.