DOLAR 36,2202 -0.01%
EURO 38,0142 0%
ALTIN 3.377,560,51
BITCOIN 3475372-1.45089%
Denizli
13°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

İzzet Ulvi Yönter: Haince ve hasımca muameleler

İzzet Ulvi Yönter: Haince ve hasımca muameleler

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, X'teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ülkü Ocakları’na sahip çıktı.

ABONE OL
1 Haziran 2024 14:46
İzzet Ulvi Yönter: Haince ve hasımca muameleler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, X’teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ülkü Ocakları’na sahip çıktı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili iddialarda gündeme getirilen Ülkü Ocakları’na sahip çıkarak, “Hak yerde kalmaz, haince ve hasımca muameleler kimsenin yanına bırakılmaz.”dedi.

Yönter, “MHP ve Ülkü Ocakları şerefimizdir, ite çakala evelallah boyun eğilmeyecektir. Hak yerde kalmaz, haince ve hasımca muameleler kimsenin yanına bırakılmaz. Zaman ola hayrola, iç ve dış fitneciler kahrola” dedi.

İzzet Ulvi Yönter, X’teki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

“Hak yenmez, yedirilmez…Hakkını savunamayan sadece hakikat rotasını değil şerefini de yitirir…MHP ve Ülkü Ocakları şerefimizdir, ite çakala evelallah boyun eğilmeyecektir…Hak yerde kalmaz, haince ve hasımca muameleler kimsenin yanına bırakılmaz…Zaman ola hayrola, iç ve dış fitneciler kahrola…”
<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”tr” dir=”ltr”>Hak yenmez, yedirilmez…Hakkını savunamayan sadece hakikat rotasını değil şerefini de yitirir…MHP ve Ülkü Ocakları şerefimizdir, ite çakala evelallah boyun eğilmeyecektir…Hak yerde kalmaz, haince ve hasımca muameleler kimsenin yanına bırakılmaz…Zaman ola hayrola, iç ve dış…</p>&mdash; Dr.İzzet Ulvi YÖNTER (@UlviYonter) <a href=”https://twitter.com/UlviYonter/status/1796779036045164905?ref_src=twsrc%5Etfw”>June 1, 2024</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.