DOLAR 42,7349 0.04%
EURO 50,2554 0.06%
ALTIN 5.909,110,01
BITCOIN 37468501.76659%
Denizli

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Denizli’de tartıştığı arkadaşı tarafından tabancayla vurulan kişi yaşamını yitirdi

Denizli’de tartıştığı arkadaşı tarafından tabancayla vurulan kişi yaşamını yitirdi

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde tartıştığı arkadaşı tarafından tabancayla vuran kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
1 Aralık 2025 20:00
Denizli’de tartıştığı arkadaşı tarafından tabancayla vurulan kişi yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen olayda, İhsan Karadeniz (42) isimli şahıs, tartıştığı arkadaşı S.T. (45) tarafından silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Turan Mahallesi’nde bir eğlence mekanının önünde gerçekleşti. İddiaya göre İhsan Karadeniz ve S.T. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.T., yanında bulundurduğu tabancayla İhsan Karadeniz’e ateş etti.

Ağır yaralanan İhsan Karadeniz, olay yerine çağrılan ambulansla Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından S.T. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güvenlik güçleri, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. İddialara göre, kavga esnasında S.T.’nin, Karadeniz’in yanında getirdiği silahı elinden aldığı öne sürülüyor. Soruşturma, bu iddialar üzerine de yoğunlaştırıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.