Denizli’nin incisi Pamukkale’de, down sendromlu Gülizar Kızılhan ve Selma Erfidan’ın en büyük arzuları gerçek oldu: Gelin olmak. Bu özel an, düzenlenen temsili bir düğünle taçlandırıldı.
Hacıkaplanlar Mahallesi’nde ikamet eden Gülizar ve Selma’nın aileleri, kızlarının bu anlamlı isteğini Pamukkale Belediyesi’ne ileterek destek arayışına girdi. Mahalle Muhtarı Necdet Kunduracı’nın da yardımlarıyla bu güzel hayal gerçeğe dönüştü.
Pamukkale Belediyesi’nin katkılarıyla Kınıklı Mahallesi’ndeki Pamuk Kafe, unutulmaz bir düğün organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Mahalle kuaförünün özenli dokunuşlarıyla 35 yaşındaki Gülizar ve 42 yaşındaki Selma, saç ve makyajlarıyla adeta birer prensese dönüştü.
Gelinliklerini giyen Gülizar ve Selma, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un eşliğinde salona giriş yaptı. Yaklaşık 150 davetlinin katıldığı bu özel günde, Gülizar ve Selma, Başkan Ertemur ve sevdikleriyle birlikte dans ederek mutluluklarını paylaştı.
Kına ekibinin sunduğu gösteriyle renklenen gecede, gelin olma hayallerini yaşayan Gülizar ve Selma’ya kına yakıldı. Takı töreninde davetlilerin tebriklerini kabul eden ve hediyelerle sevinen Gülizar ve Selma, bu anlamlı gece boyunca doyasıya eğlendi.
GENEL
19 Temmuz 2025GÜNDEM
19 Temmuz 2025GÜNDEM
19 Temmuz 2025GÜNDEM
19 Temmuz 2025GÜNDEM
19 Temmuz 2025GÜNDEM
19 Temmuz 2025GÜNDEM
19 Temmuz 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.